Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eclipse - forgatások

2010.02.13

Eclipse forgatások egyéb ... :

Két hét múlva New Moon premier, de épphogy csak elkezdték promotálni a szereplők az új Twilight-filmet, már a nyakunkon a következő. Az Eclipse-et 2010 júniusában mutatják be, de addig is néhány érdekes infó a forgatásról.

Szó volt arról, hogy Robert és Kristen összeköltöztek a forgatás idejére, feltűntek új sztárok a színen - Xavier Samuel, Jodelle Ferland, Kirsten Prout -, felpörögtek az események, de leginkább arról szólt az Eclipse forgatása, hogyan tarthatják távol a színészeket az őrült rajongóktól.

Az Alkonyat/Twilight nagy dobás volt, nem csak könyv formájában, de filmként is. Az Újhold ennél sokkal nagyobb büdzséből alkothatta meg a vámpírsztorit, így nagy valószínűség szerint nagyobbat is fog robbanni a mozikban - legalábbis a legtöbben ezt a jövőt jósolják a filmnek. Nem csoda hát, ha a legnagyobb rajongók alig bírnak magukkal, és képtelenek beérni azzal, amit a hivatásos lesifotósok letesznek az asztalra. Az előző két rész forgatásánál nem volt olyan nagy gáz, de az Eclipse-nél már-már ellehetetlenítették a színészek helyzetét.

a cikk folytatása :

"Úgy hívjuk őket a Keselyűk, az egész stáb gyűlöli őket. Tulajdonképpen leskelődőknek is nevezhetnénk ezeket az egyéneket, egyszerűen mindenhová követik a színészeket. Kiderítik, kilesik, mikor hová mennek a sztárok, és megbújnak valahol, hogy videót vagy képeket készítsenek róluk. Ez már végképp tűrhetetlen volt."

A nyilatkozó bennfentes persze azt is elismerte, nem minden rajongó ilyen őrült, viszont az a néhány eszement elérte azt, hogy jóval kevesebb kép készüljön a szereplőkről, mint az előző film forgatásán.

"Kristennek és Robertnek és persze a többieknek sem volt más választásuk, mint a forgatás idején kívül a szállodáikban maradni. Elviselhetetlenek voltak a Keselyűk. Ezek a fiatalok megpróbálnak filmet készíteni - a rajongóknak -, nem ártana, ha hagynák nekik."

Ezúton köszönjük nekik mi is, hogy megfosztottak bennünket a lesifotósok képeinek látványától, és attól a lehetőségtől, hogy fiúk és lányok felváltva csorgassák a nyálukat a fotók láttán.

Felröppent annak a híre is, hogy pont emiatt a Breaking Dawn, vagyis a 4. rész forgatását áthelyezik Vancouverből egy másik városba, így talán elkerülhetik, hogy már a felvételek megkezdése előtt ott tolongjanak a rajongók a stáb körül.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.