Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emmett Cullen - Kellan Lutz

2010.01.16

Filmbeli karakter:

(Kellan Lutz életrajzát lejjebb olvashatod )

 

 

Emmett Cullen :

 

Született: Emmett McCarth

 

Vámpír

Születési ideje: 1915

 

 

Ekkor változott vámpírrá: 1935 – két évvel Rosalie után.

 

 

Eredetileg itt élt: Tennessee

 

Haja színe: Barna

 

Szeme színe: Vámpír arany/fekete

 

Magassága: ~205 cm

 

Külső jellemezői: Hatalmas, izmos mint egy súlyemelő, göndör a haja, de nem hosszú

 

Családtagjai:

Nevelő szülei: Carlisle és Esme Cullen

Vámpír Testvérei: Edward és Alice Cullen

Párja: Rosalie Hale

Sógora: Jasper Hale

 

Átváltoztatta: Carlisle Cullen

 

Hobbijai: Versenyzés, fogadás és közelharc

 

Autója: Egy ezüst Monster Jeep Wrangler

 

Élettörténete: 1935-ben, miközben Emmett a Tennesee-i hegységben vadászott, egy medve támadta meg. Majdnem meghalt, de Rosalie rátalált, így még időben sikerült Carlisle-nak átváltoztatnia őt. Szokatlan módon egyáltalán nem zavarta átalakulásának ténye, csak megrántotta a vállát és ennyit mondott: "Carlisle és Rosalie, az én angyalom is vámpírok, mi rossz lehet benne?" Rosalieval már több esküvőt is tartottak. Emmett bármit megtenne, hogy feleségét boldoggá tegye, így eleget tesz Rosalie azon kívánságának, hogy időről időre tartsanak egy hatalmas lagzit. Időnként külön utakon járnak a család többi részétől, hogy maguk lehessenek, de mindig újra csatlakoznak hozzájuk. Emmettnek kezdetben csak a vegetáriánus életmóddal van problémája, de később azt is megszokja.

Emmett az első, aki támadja Bellát az első részben, de később egészen megkedveli. Gyakran ugratja őt az esetlensége és az állandó pirulása miatt. Az Újholdban Bella átváltoztatása mellett szavaz. A Breaking Dawnban Emmett viccesen célozgat Bella szexuális életére, amíg el nem hallgattatja Bella, mivel legyőzi egy szkander meccsben.

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/alkonyat_fanclub/uploads/EmmettCullen.jpg http://image.hotdog.hu/_data/members0/400/731400/images/emmett%20cullen.jpg

 

Kellan Lutz

Családja:

Kellan Christopher Lutz 1985. március 15-én született Dickinson városában, Észak-Dakota államban. Hét testvére van (egy lány, és hat fiú testvére van).

Élete:

13-14 évesen lezdett el modellkedni, majd a gimnázium elvégzése után Kaliforniába költözött, hogy a Chapman University-re járhasson, és később kémikus válhasson belőle, de meggondolta magát, és inkább színész lett.
Szabadidejében szeret extém gördeszkázni, baseballozni, kosarazni, úszni, teniszezni, tollasozni, snowboardozni, táncolni, és még számos más sportot űzni. Szereti a horrorfilmeket.

A Twilight forgatásán jó barátságot alakítot ki Ashley Greene-nel és Jackson Rathbone-nal.

Pályafutása:

Karrierjének hatalmas lökést adott a Twilight című film, mely Stephenie Meyer azonos című könyvének filmes adaptációja. A filmben Emmett Cullen-t alakította.
2009-ben szerepelta 90210 című sorozatban, majd novemberben mutatták be a Twilight második részét, a New Moon-t, Újhold-at.
Ebben az évben mutatták be többek között a Warrior című filmet, melyben Ashley Greene-nel  szerepel.

Eddigi szerepei: epizódszerepek sorozatokban ( Model Citizens, The Comeback, The Bold and the Beautiful, CSI: NY, Summerland, Six Feet Under, CSI: Crime Scene Investigation, Heroes), filmes szerepek ( Stick It, Accepted, Prom Night), videóklipes megjelenések (Hilary Duff - With Love, Hinder - Without You).http://www.etonline.com/media/photo/2008/11/65213/400_klutz_081113_cgallay_81198451.jpgKellan Lutz

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.