Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alice Cullen-Ashley Greene

2009.12.30

filmbeli karakter: (Ashley Greene életéről lejjebb olvashatsz )

 

Alice Cullen

 


Született: Mary (Alice) Brandon

Vámpír

 

Születési idő: 1901

 

Ekkor változott vámpírrá: Valamikor 1920-ban, 19 éves volt.

 

Eredetileg itt élt: Biloxi, mississippi

 

Haja színe: Fekete

 

Szeme színe: Vámpír arany/fekete

 

Magassága: ~155 cm

 

Külső jellemezői: tündérszerű, nagyon vékony, alacsony lány, tüsis, tépett fekete hajjal

 

Család tagjai:

Édestestvére: Cynthia Brandon

Unokahúga: Alice

Nevelő szülei: Carlisle és Esme Cullen

Vámpír Testvérei: Edward és Emmett Cullen

Férje: Jasper Hale

Sógornője: Rosalie Hale

 

Átváltoztatta: egy idős vámpír, aki egy elmegyógyintézetben dolgozott, és meg akarta Jamestől menteni Alice-t.

 

Hobbijai: szereti a divatot, imád vásárolni és bulit szervezni.

Autója: az első részben nincs neki, később Edward-tól kap egy Porsche 911 Turbo-t

 

Különleges képessége: látja a jövőt. (A jövő viszont mindig változik, így csak addig látja valakinek a bizonyos jövőjét, ameddig az a valaki más "útra" nem lép, meg nem változtatja a döntéseit - ekkor változik a múlt is. Úgymond szubjektív a jövő.)

 

Élettörténete: Fiatalon, látomásai miatt elmegyógyintézetbe zárták. Egy ottani dolgozónak (aki vámpír volt) ő lett a legkedvesebb betege. James, egy magányos vadász vámpír azután nézte ki magának Alicet, miután felfedezte fajtársa figyelmét iránta. Az intézeti dolgozó, hogy Alicet megvédje, szabadon engedte és átváltoztatta. Miután végzett elmenekült, de James megölte őt. Alice nem emlékezett korábbi életére, vámpír mivoltától megrettent, de látomásainak köszönhetően tudta, hogy van egy család, akik maguk közé fogadják, és a nem hagyományos vámpír életet élheti majd. Előző életét is kutatta így talált rá húgára, Cynthiára, akinek van egy Alice nevű lánya, és mind a ketten még mindig Mississippiben, Biloxiban élnek. Ő talált rá Jasperre 1948-ban, aki akkor már vámpír volt. Alice látomásait követve együtt csatlakoztak a Cullen családhoz 1950-ben. Azóta sem maradtak el tőlük. Alice és Jasper hivatalosan is összeházasodtak, de Rosalieval és Emmettel ellentétben nekik egyszer is elég volt. Bella és Edward kapcsolatának kezdetén ő volt a legoptimistább és legtámogatóbb a családból, és biztosította Edwardot, hogy nem lesz semmi baj. Ő mondta meg Edwardnak azt is, hogy Bella egy nap a családjuk tagja lesz.

Alice csak emberek és vámpírok jövőjét képes látni, mivel korábban ember volt, és aztán lett vámpír. Így képessége nem terjed ki a vérfarkasokra, vagy a félvérekre, mint Renesmee. Az Alkonyatban használja képességét, hogy segítsen Bellának. Később pedig a két lány a legjobb barátnők lesznek, és úgy szeretik egymást, mint a testvérek. Az Újholdban Alice előre látja, hogy Bella lezuhan egy szikláról, és azt gondolja, hogy öngyilkos lett. Rosalie szól erről Edwardnak. Ekkor Alice elmegy hogy segítsen Charlie-nak feldolgozni a gyászt de Bella hazaér... Ekkor Alice elmondja Bellának mit tervez Edward (Volterrába megy megöletni magát a Volturival.) Sikerül őt megmenteni aztán Edward nem hagyja el újra Bellát sosem... Az Eclipse-ben már képzett harcosként küzd a Victoria által teremtett sereg ellen, és nagyon élvezi. A Breaking Dawnban Alice lesz Bella koszorúslánya az esküvőn, majd pedig ő keres egy másik félvért Jasperrel, hogy megmagyarázzák a Volturiknak, hogy ki is Renesmee valójában. Alice sikerrel jár, a Volturik elmennek.

http://i.ehow.com/images/a04/jd/n6/recreate-look-alice-cullen-twilight-200X200.jpg http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=8790262

 

 

 

 

 

 

Ashley Greene

 

 

Pályafutása,( híressé válása) :

Jacksonville-ben nőtt fel, 17 éves korában Los Angelesbe ment, hogy megvalósítsa álmát: színésznő vagy modell akart lenni (a modellkedéshez túl alacsony volt). Színészi pályája előtt szerepelt a Mest Kiss Me, Kill Me című videoklipjében és vendégszereplőként részt vett a népszerű Punk'd című átverő showban, és a Bostoni halottkém sorozatban. 2008-ban megkapta Alice Cullen szerepét az Alkonyat című, Stephenie Meyer azonos című könyve alapján készült filmben. Ez a film lett élete egyik fordulópontja, mivel ennek köszönhetően megismerte őt az egész világ, és egyre több rajongója lett.

 

Eddigi filmes szerepei :

 

  • New Moon (2009)- Alice Cullen

  • Alkonyat (Twilight) (2008/I) …. Alice Cullen

  • Radio Free Albemuth (2008) (post-production) …. Rhonda

  • Otis (2008) (completed) …. Kim #4

  • “Shark” …. Natalie Faber (1 episode, 2008)

  • King of California (2007) …. McDonald’s Customer

  • Desire” …. Renata / … (7 episodes, 2006)

  • “Crossing Jordan” …. Ann Rappaport (1 episode, 2006)

  • “Punk’d” …. Girlfriend (1 episode, 2005)

 

 

 http://img2.timeinc.net/instyle/images/2009/parties/112509-ashley-greene-400.jpghttp://l.yimg.com/a/feeds/us/shine/wisteria/111908_greene_400X400.jpghttp://www.twilightitalia.com/home/wp-content/uploads/2009/04/111908_greene_400x400.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:D

(suki15, 2013.01.04 17:41)

szerintem sokkal szebb rövid hajjal de huszúval is szép

:D

(suki15, 2013.01.04 17:50)

ja igen és ő az egyik kedvenc szereplőm a filmből nem mintha nem szeretném az összes cullent :D <3

A legnagyobb rajongó

(Eszter, 2012.11.27 15:33)

Bármit megtennék ,hogy találkozzak Eshley Greene-vel! A legnagyobb rajongója vagyok!

team edward

(elisz, 2011.02.04 17:47)


allgassatok ezt meg:MEST:KISS ME KILL ME

team edward

(elisz, 2011.02.02 17:47)

Ashleynek jol all a rovid haj,de egyarant szep hosszu hajjal is.