Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vámpírnaplók 2.évad (felirattal)

2010.09.14

Vámpírnaplók 2. évad Online !!!!

http://vampirnaplok-stars.mindenkilapja.hu/

 

1.epizód :  The Return

 

Tartalom:  Katherine bosszúszomjasan tér vissza - annál az esténél folytatódik a 2.évad , ahol az első évad abbamaradt. - Elenát sokkolja az ami otthon fogadja:rátalál Johnra és Jeremyre.A kórházban Forbes seriffet vigasztalja Matt,Bonnie és Damon amíg hírt nem kapnak Caroline állapotáról. Egy eléggé zavaros beszélgetés után Elenával, Damon rájön hogy Katherine visszatért. Ez összefogásra kényszeríti a Salvatore tesókat, akik megpróbálnak együttes erővel rájönni Katherine visszatérésének okára.... Ezalatt Tylert , aki próbálja feldolgozni apja halálát, elbűvölő és titokzatos nagybátyja: Mason Lockwood látogatja meg.

 

Magyar felirattal:

 

(ha nem indul el, egyik videó sem , írjatok,mert lehet, hogy ki tudok rakni több forrást..)

 

2.epizód : Brave New World

Tartalom: Mikor a zavart és kétségbeesett Caroline elhagyja a kórházat, hogy elmehessen barátaival a Mystic falls-i karneválra, Damon azonnal cselekedni akar, de Stefan és Elena a lány(Caroline) védelmére kelnek. Matt teljesen összezavarodott Caroline viselkedése miatt, de még mindig próbálja bevallani neki, hogy mit érez. Damonnek egyre gyanúsabbá válik Mason Lockwood, és Tyler hirtelen haragú természetét használja fel a nagybácsi tikának feltárására. A történtek miatt dühös Bonnie, pedig Damonon éli ki haragját !

Magyar felirattal:

 


1.: www.ziddu.com/viewfile/11716781/naplokve202_onlinefilmek.biz.flv.html

 

2.: www.metahyper.com/preview/3kvltzla3j1i/naplokve202.avi

 Letöltés:

3.: 

 

3.epizód : Bad Moon Rising

Tartalom: Damon, Alaric és Elena ellátogat a Duke Egyetemre, hogy utánna nézzenek Isobel kutatásainak, és rájöjjenek a Lockwoodok titkára. Isobel korábbi tanulója, Vanessa felajánlja segítségét a kutatásban, ami végül saját magának is egy jó lecke lesz. Ezalatt Stefan újabb ellenséggel néz szembe. Tyler pedig sokkoló dologra jön rá Masonnal kapcsolatban.

Magyar felirattal:

 

http://filmnezo.co.cc/watchit.php?url=http://tinyurl.com/vampnap203flv

 

4.epizód: Memory Lane

Tartalom: Stefan újabb lépéseket tesz annak érdekében, hogy kiderítse miért jött vissza Katherine a városba, és sokkolja az, amit Kat elárul neki az 1864-ben történtekről. Damon, új módszerekhez folyamodik, hogy megoldja a problémákat Masonnal, de nagy árat kell fizetnie érte. Tyler ráveszi Masont, hogy árulja el a családi átkot. Katherine ultimátumot ad, és ennek következtében nem sok választása marad Elenának és Stefannak.

Magyar felirattal:

http://filmlejatszo.uk.to/lejatszo.php?link=http://fdc8e2.cramitin.net/d/3glmlwey3drhkixdemxjpi6f3njjhrg6vrhdy/vampnap204_onlinefilmek.biz.flv

http://www.megavideo.com/?d=9P85DV70

 

5.epizód: Kill or Be Killed ("Ölj, vagy téged ölnek!")

Tartalom: Mason egyre többet árul el Tylernek a Lockwod átokról.Damon és Stefan próbáják kitalálni,hogyan kezeljék a Masonnal kialakult helyzetüket. Elena mindent megpróbál,hogy testvérét, megvédje a veszélytől, de Jeremy egyre többet van Tylerrel. Mason megdöbbentő dolgokat árul el a seriffnek, ami egy gyilkos, és  szomorú éjszakához vezet!!!!

Magyar felirattal:

 Bocsi.. egy kicsit összekeveredtek... Az 5. epizód a 7.epizódos videó után van.... majd kijavítom de mostanában nem nagyon érek rá : egyébként van egy másik oldalam is: vampirnaplok-stars.mlap.hu : itt is megnézheted a filmet

 

Letölthető: 

http://www.megaupload.com/?f=6JKOK2AP

http://hotfile.com/dl/74678429/33efb7d/vampdi205.avi.html

Online:

http://www.megavideo.com/?v=ZRTOCJJ3

1,http://www.ziddu.com/viewfile/12006580/vampdi205_onlinefilmek.biz.flv.html

 

 

6.epizód:

 

 

7.epizód:

http://www.ziddu.com/viewfile/12297778/vamp607_onlinefilmek.biz.flv.html.html

 

http://vampirnaplok-stars.mindenkilapja.hu/ <- mindent megtalálsz a Vámpírnaplókkal kapcsolatban !

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

herman.reni@gmail.com

(Réku, 2010.09.17 20:01)

Wáááóóó te aztán gyors vagy :D köszönöm és köszönjük a feliratos részeket :D (az új dizihez meg annyi, hogy az előző talán jobb volt. :/ de az oldal tök jó maradt